19.12.2018 Pääkaupunkiseudun huippuporukkaan on haussa aktiivisia Karva-Kavereita!

Haluatko päästä mukaan tekemään tärkeää eläinavusteista vapaaehtoistyötä?

Päivitys: Info- ja testitilaisuuteen ilmoittautuminen on päättynyt. Kerro kuitenkin meille kiinnostuksestasi toimintaa kohtaan täydentämällä testiin ilmoittautumislomake Haluan Karva-Kaveriksi sivulla. Olemme yhteydessä kun on seuraavan testin aika (aikaisintaan syksyllä 2018).

Järjestämme kaksiosaisen info-ja testitilaisuuden heti alkuvuodesta, paikkana molemmissa tilaisuuksissa on Saga Palvelutalo Helapuisto (Helatehtaankatu 1, 00700 Helsinki).

Luentotilaisuus ti 30.1.2018 klo 18:00 (kesto n. 2 h)
Testitilaisuus la 3.2.2018 klo 10:00 (kesto n. 3 h)

Toimintaan mukaan pääseminen edellyttää molempiin tilaisuuksiin osallistumista.

Soveltuvuustestin hinta on 50€ ja se sisältää:

• yhden eläimen testauksen,
  • ensimmäisen vuoden  jäsenmaksun (kuluva kalenterivuosi, jäsenmaksu 2018 on 30€),
  • toimintapassin,
  • vakuutuksen,
  • testin läpäistessä koordinaattorin ja koko pääkaupunkiseudun porukan tuen ja
  • valmiit vierailukohteet valmiine aikatauluineen.

Testimaksua ei palauteta, vaikka eläin ei testiä suorittaisi.

Haluamme, että jokainen testin suorittanut saa parhaan mahdollisen tuen aloittaa vapaaehtoistyön Karva-Kavereissa, joten pidämme testejä korkeintaan 2 krt / vuosi ja yhteen testiin otamme enintään 20 eläintä. Jos kiinnostuit toiminnastamme, lue ennen ilmoittautumista tarkemmat ohjeet testistä ja millaista toimintamme on Haluan Karva-Kaveriksi –sivuilta. Mukaan info-ja testitilaisuuteen voit ilmoittautua samalla sivulla olevan lomakkeen kautta.

Huomioithan, että pääkaupunkiseudun Karva-Kaverit lomailevat 18.12.2017 – 2.1.2018, tänä aikana viestien vastaamiseen voi tulla viive.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!